corten staal ontwerp je eigen product!
 
corten stalen boombakken met dahlia van DELTA

van idee naar.....

Het begint vaak met een ontwerp/idee. Delta Dienstverlening kan je product in 3D uitwerken. Bij grote objecten de sterkte berekenen en je van dienst zijn met een kostenraming.

Let wel, in het begin is het basismateriaal nog niet gecorrodeerd.
Dat duurt even maar laat zich - als je dat wilt  - wel versnellen.

De meest gangbare corten platen zijn 3.0 x 1.5 meter zijn.
Bij Delta kun je kiezen uit tal van (wand)diktes. Om je een idee te geven: een plaat van een vierkante meter en 1 mm dik weegt meer dan 8Kg.

Door een plaat zettingen te geven maak je het product sterker, je hoeft dus niet altijd dikke wanden te gebruiken. Hierover adviseren wij je graag. info@deltacatalogus.nl

Door plaatdelen samen te stellen kun je allerlei profielen maken, vierkant, rechthoekig, rond etc. Bij het lassen gebruiken wij corten-draad. Op deze manier zal de las hetzelfde corroderen als het materiaal.  

Logo's, motieven en teksten kun je allemaal uit het materiaal snijden zowel met laser als met water(jet). Bij 'laser' wordt hitte in het materiaal gebracht met de waterjet is dit niet het geval en kunnen wanddiktes van 200 mm bewerkt worden. Wij nodigen je graag uit om eens kennis te makem met waterjet technologie.

Corten kom je in allerlei vormen tegen maar aan de basis ligt als gezegd altijd plaatmateriaal. Door platen optimaal te gebruiken, maak je  betaalbare producten met lage onderhoudskosten.
Wij helpen je in de ontwerpfase het materiaal zo effectief mogelijk te gebruiken.

 
corten-schuilplek.png

prototype bouw.

Je tekening kan als basis dienen voor het maken van een prototype op deze manier, bieden wij de zekerheid dat je producten aan je verwachtingen beantwoorden.